Grevers Groentechniek Zevenaar

Meer dan 20 jaar ervaring in verkoop en onderhoud van tuin- en parkmachines.

In 1997 opgericht als onderdeel van L.M.B. Marmix in Herwen zijn wij in juni 2012 zelfstandig gegaan en hebben ons gevestigd in Zevenaar. Eerst als Marmix tuin-& parkmachines en sinds juli 2017 als Grevers Groentechniek.

Onze kracht is dat wij snel kunnen reageren en desgewenst en indien mogelijk u een “klaar terwijl u wacht”  service kunnen bieden. In ons onderdelenmagazijn hebben wij van onze eigen merken de gangbare onderdelen op voorraad liggen, daardoor kunnen wij binnen 24 uur repareren. Wanneer wij de onderdelen moeten bestellen wordt dit 48 uur. Wij proberen in te spelen op de wens van de klant.

Wat wij doen

Wij verkopen, onderhouden en repareren tuin- en parkmachines van gerenommeerde merken als Stihl, Viking, Ferris en Iseki voor zowel de professionele als de particuliere eindgebruiker.

Vanuit onze winkel/showroom bieden wij een compleet assortiment aan machines, toebehoren en gereedschappen met een goed advies.

In ons compleet uitgeruste werkplaats repareren en onderhouden wij naast onze eigen merken ook machines van andere merken.

Voor de professionele klanten bieden wij daarnaast de mogelijkheid voor een periodieke VCA-keuring inclusief certificering van het machinepark.

Onze winkel

Wij staan voor je klaar

Hans Mellendijk

Eigenaar

Evelien Grevers

Mede-eigenaresse

Cas

Verkoop medewerker

Daan

Monteur

Niek

Junior-monteur

Kom jij bij ons werken?

Monteur werkplaats